زرشک و کبد چرب
زرشک و کبد چرب
زرشک و کبد چرب ،آب زرشک و کبد چرب،زرشک کبد چرب،زرشک برای کبد چرب،زرشک کوهی و کبد چرب،زرشک و درمان کبد چرب،زرشک درمان کبد چرب،زرشک برای کبد چرب مفید است،اب انار کبد چرب،اب انار و کبد چرب،آب زرشک کبد چرب،آب زرشک برای کبد چرب،آب زرشک برای کبد چرب مفید است،اب انار برای کبد چرب،اب انار برای کبد چرب خوب است،زرشک سیاه برای کبد چرب،زرشک در درمان کبد چرب،طرز تهیه آب زرشک برای کبد چرب،خواص زرشک برای کبد چرب،زرشک برای درمان کبد چرب،آیا زرشک برای کبد چرب مفید است،درمان کبد چرب با زرشک،درمان کبد چرب با اب زرشک،ایا اب زرشک برای کبد چرب مفید است
در این مطلب از سایت جسارت به فواید مصرف زرشک و کبد چرب می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
زرشک و کبد چرب
کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه ناصحیح از مشکلات پزشکی رو به گسترش در جهان صنعتی امروز است؛
این بیماری اختلال مزمن و بدون علامت کبدی است که علت آن تجمع چربی و التهاب در کبد است.
شایعترین علل کبد چرب در ایران چاقی، دیابت، سوءتغذیه و بالا بودن چربی خون است. در کشورهای دیگر دنیا مصرف بالای الکل از
شایعترین علتها محسوب میشود، اما طب سنتی تدابیر خوبی برای درمان کبد چرب دارد.
زرشک نقش موثری در کاهش فشارخون و چربی خون دارد و مصرف آن به مبتلایان به فشارخون و چربیخون بالا توصیه میشود.
علاوه بر آن، یکی از منابع خوب مواد مغذی و ویتامین C به شمار میآید و اثر آنتیاکسیدانی و ضدسرطان در میوههای قرمزرنگ از جمله زرشک وجود دارد.
با این حال باز هم تاکید میشود که به دلیل مزاج سرد و خشک، حتما در کنار موادغذایی با مزاج گرم، مصرف شود.
خواص زرشک و کبد چرب
زرشک دارای طبع خنکی است، به همین دلیل مصرف آب زرشک بهخصوص در تابستان باعث میشود گرمای بدن و حرارت کبد گرفته شود.
از این رو مصرف آن به کسانی که در تابستان تعریق بالایی دارند و مرتب دچار مشکلاتی چون جوش میشوند،
بهخصوص افرادی که دچار کبدگرم همراه با جوش هستند و همینطور افراد چاق (البته با مزاج گرم) توصیه میشود.
خیلی از افراد تصور می کنند مصرف شاتوت یا آب زرشک می تواند باعثبهبود کبد چرب شود. اگرچه مصرف شاتوت یا آب زرشک در
کوتاه مدت می تواند برای این مشکل تا حدی مفید باشد ولی در دراز مدت نتیجه عکس می دهد و باعث سرد شدن کبد و بدتر شدن وضعیت فرد می شود.
رابطه مصرف زرشک و کبد چرب
مصرف غذاهایی که انرژی زیادی تولید نمی کنند مثل انواع آش ها، خورش هایی که با سبزیجات تهیه می شوند و سوپ، در درمان مفید است و
بهتر است کسانی که معده ضعیف ندارند، خورش ها را کمی ترش تر تهیه کنند. آش آبغوره که از نخود خیس کرده که همراه با ماش،
برنج، جو پوست کنده و سبزی فراوان از جمله گشنیز و چغندر تهیه شده است و با اضافه کردن آبغوره مصرف می شود، کبد و
دستگاه گوارش را پاکسازی می کند و برای افرادی که دچار بیماری تُخَمه یا سوءهاضمه هستند، مفید است.
از این آش می توان هفته ای یک بار استفاده کرد. بهتر است که این آش همراه با نان مصرف نشود و
برای جلوگیری از نفخ ناشی از خوردن آن لازم است کمی پودر زیره یا زنیان یا رازیانه یا آویشن یا گلپر در آن ریخته شود.
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
- ۹۶/۱۲/۲۱